Lichtkoepel laten plaatsen of vervangen, door Daktechniek Smit
Dakkoepels laten plaatsen

Lichtkoepel plaatsen, door Daktechniek Smit?

Laat het licht de ruimte nemen in uw woning

24/7 Support

Voor calamiteiten 24/7 bereikbaar en binnen 2 uur op locatie!

24/7 bereikbaar voor calamiteiten met uw dak. Wij zijn binnen 2 uur inzetbaar door heel Nederland voor noodreparaties aan uw dak.

8 Jaar kennis

Meer dan 9 jaar ervaring als vakman onder één dak!

Met meer dan 9 jaar vakmanschap is geen enkele uitdaging te groot! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in daktechniek.

Op al onze leveringen en diensten garantie tot wel 15 Jaar !

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en geven garantie tot wel 15 jaar! Op al onze diensten en leveringen.
Lichtkoepels plaatsen
Lichtkoepels plaatsen

Lichtkoepel plaatsen

Een lichtkoepel plaatsen kan veel voordelen hebben. Uw woning krijgt veel meer licht inval van buitenaf. Dit geeft de ruimte waar de lichtkoepel geplaatst wordt een veel leefbaarder gevoel.

U kan de lichtkoepels op verschillende plaatsen op het huis laten plaatsen. Ook onder de lichtkoepels zijn er veel verschillende keuzes aan maten en kleuren. Kom direct vrijblijvend in contact voor een advies op maat. 

Lichtkoepels laten plaatsen
Lichtkoepels laten plaatsen

Lichtkoepel laten plaatsen

Wil u een nieuwe lichtkoepel laten plaatsen? Dit is nog niet zo eenvoudig. Wanneer u een nieuwe lichtkoepel wil laten plaatsen moet er een aanpassing aan het huis worden gemaakt. Hiervoor moet namelijk, professioneel een gat in het dak worden gemaakt, op de plaats waar de lichtkoepel geplaatst moet worden.

Het is daarom belangrijk om goed te nadenken over de locatie waar de lichtkoepel geplaatst wordt. De lichtkoepel kan zowel op het platte, als op het schuine dak geplaatst worden. Natuurlijk komt Daktechniek Smit in overleg met u, van tevoren op locatie om de mogelijkheden doornemen.


Lichtkoepel vervangen

Het vervangen van een lichtkoepel gaat gelukkig wat eenvoudiger. Is uw lichtkoepel vies en vervaagd door de zon en wilt u een nieuwe lichtkoepel laten plaatsen?

Voor het vervangen van een lichtkoepel zijn onze dakdekkers ongeveer 4-8uur bezig. Kom direct vrijblijvend in contact om uw lichtkoepel te laten vervangen

Lichtkoepel laten plaatsen of vervangen, door Daktechniek Smit

Waarom uw lichtkoepel laten laten plaatsen door de dakdekkers van Daktechniek Smit? Het plaatsen van een lichtkoepel is heel precies werk. Laat dit dus door een echte vakman uitvoeren om ongewenste schade te voorkomen.


  • Professionele dakdekker
  • Gratis dakinspectie
  • Wij vinden betrouwbaarheid belangrijk, daarom overleggen we eerst wat er moet gebeuren.
  • Foto's van huidige situatie op het dak.
  • Dakpannen in alle soorten, maten, kleuren en vormen leverbaar. 
  • Gratis! professioneel advies.


Kom direct in een contact voor een gratis dakinspectie en een advies op maat.