Nokvorst renovatie Den Haag | Gratis een dakdekker aan huis

Nokvorst renovatie Den Haag

Voorkom ongewenste schade aan uw dak en boek direct een gratis dakinspectie in!!

24/7 Support

Voor calamiteiten 24/7 bereikbaar en binnen 2 uur op locatie!

24/7 bereikbaar voor calamiteiten met uw dak. Wij zijn binnen 2 uur inzetbaar door heel Nederland voor noodreparaties aan uw dak.

8 Jaar kennis

Meer dan 9 jaar ervaring als vakman onder één dak!

Met meer dan 9 jaar vakmanschap is geen enkele uitdaging te groot! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in daktechniek.

Op al onze leveringen en diensten garantie tot wel 15 Jaar !

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en geven garantie tot wel 15 jaar! Op al onze diensten en leveringen.
Nokvorst renovatie uitgevoerd in Den haag
Nokvorst renovatie Den Haag

Nokvorst renovatie Den Haag

De familie Den Hertog uit Den Haag nam afgelopen week contact op en helaas niet alleen voor een Haags Bakkie. Er lagen onlangs toen het zo hard waaide wat brokstukken van (wat leek) een dakpan (in werkelijkheid een nokvorst). Omdat de familie uit Den Haag zo snel geen pan zag ontbreken bij hun dak, gingen ze er vanuit dat het wellicht een dakpan van het huis van de buren zou zijn. Niet wetend dat het om een nokvorst van hun huis ging.

Cement nokvorst renovatie Den Haag
Cement nokvorst renovatie Den Haag

Cement nokvorst renovatie Den Haag

Echter een week later leken er donkere plekken te zien in het plafond. Nadat de familie deze ontdekt had, besloten ze het even aan te kijken. Toen de plekken de volgende dag echter groter waren geworden, besloten ze toch contact op te nemen met ons als dakdekkersbedrijf.

Een van onze dakdekker specialisten met meerdere jaren ervaring is daarop naar Den Haag gestuurd. Deze heeft dezelfde dag nog een volledige dak inspectie uitgevoerd. De oorzaak was al snel duidelijk. Van het huis in Den Haag was een nokvorst afgewaaid. Nu gebeurd het natuurlijk niet zomaar dat een nokvorst er afwaait. Bij het nader inspecteren van de nokvorsten op het huis in Den Haag, bleek dat het cement onder de nokvorsten poreus was geworden.

Oplossing, een renovatie van de nokvorsten. De nokvorsten zijn in Den Haag vakkundig gerenoveerd. En op professionele wijze weer vastgezet met nieuw cement. We hebben ook een nieuwe nokvorst in dezelfde kleur, op de kop kunnen tikken. De nokvorsten op het dak van het huis van de familie Den Hertog uit Den Haag staan er weer schitterend bij.

We willen de familie Den Hertog uit Den Haag hartelijk danken voor hun gastvrijheid en veel plezier wensen met hun gerenoveerde nokvorsten!

Dakdekker van Daktechniek Smit inschakelen in Den Haag

  • Professionele dakdekker
  • Gratis dakinspectie
  • Wij vinden betrouwbaarheid belangrijk, daarom overleggen we eerst wat er moet gebeuren.
  • Foto's van huidige situatie op het dak.
  • Dakpannen in alle soorten, maten, kleuren en vormen leverbaar. 
  • Gratis! professioneel advies.


Boek direct een vrijblijvend gesprek in mijn agenda!