Noodreparatie dak | 24 UUR per dag bereikbaar

Noodreparatie dak

Voorkom ongewenste schade aan uw huis! Laat snel een noodreparatie uitvoeren!

Gecertificeerde dakdekker
24/7 Support

Voor calamiteiten 24/7 bereikbaar en binnen 2 uur op locatie!

24/7 bereikbaar voor calamiteiten met uw dak. Wij zijn binnen 2 uur inzetbaar door heel Nederland voor noodreparaties aan uw dak.

8 Jaar kennis

Meer dan 9 jaar ervaring als vakman onder één dak!

Met meer dan 9 jaar vakmanschap is geen enkele uitdaging te groot! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in daktechniek.

Op al onze leveringen en diensten garantie tot wel 15 Jaar !

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en geven garantie tot wel 15 jaar! Op al onze diensten en leveringen.
Gratis dakinspectie laten uitvoeren

Noodreparatie dak

Nederland, het land met weer en wind. Regen, sneeuw, ijzel, wind, met af en toe uitschieters naar tropische temperaturen. Zeker met de huidige opwarming van de aarde, krijgen we ook in Nederland steeds meer te maken met uiterste. Heel stormachtig weer, of juist tropisch droog.

Al deze uiterste weersinvloeden kunnen echter van grote invloed zijn op de sterkte en vastheid van materialen. Zeker uw dak! Terwijl u binnen bij de kachel zit, staat uw dak fier boven alles uit in weer en wind. Daar is uw dak ook wel op gemaakt.

Door de jaren heen wordt materiaal echter zwakker. Door UV-straling (zon), vrieskou, water en diverse andere invloeden. Het kan dan ook gebeuren dat wanneer het stevig waait er een pan van uw dak waait, het lood omhoog waait, of misschien nog wel erger!

Dit resulteert vaak in lekkages! Maar helaas houd de wind geen rekening met de openingstijden, werktijden en veiligheid van onze medewerkers. Omdat wij begrijpen dat er ook in geval van nood alles bij gebaat is dat lekkages zo snel mogelijk worden gestopt om verdere schade te voorkomen, is onze noodreparatieservice aangesteld. 

Rot dakbeschot door lekkage
Dakinspectie plat-dak bitumen

Wat is een noodreparatie?

Een noodreparatie is een tijdelijk oplossing voor een door onvoorziene omstandigheden plotseling ontstaan probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het door wind / storm, wegwaaien van pannen, dakbeschot, nokvorsten, loodwerk of andere schades aan het dak. 

Al deze schades veroorzaken lekkages, zeker omdat storm vaak samen met veel neerslag komt. Wanneer u natte plekken in het plafond ziet ontstaan, of erger letterlijk het water naar beneden ziet komen of op andere wijze een lekkage ontdekt is het van belang zo snel mogelijk contact op te nemen!

Hoe meer water er immers naar binnen komt, hoe groter de schadepost zal zijn. Niet alleen schade aan uw inboedel, maar ook aan bijvoorbeeld uw vloeren en het dakbeschot. 

Wanneer u contact opneemt met ons sturen wij één van onze experts zo snel mogelijk naar uw adres. De expert zal ter plaatse een inspectie uitvoeren (indien nodig) om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Zodra deze achterhaald is wordt een noodreparatie uitgevoerd. De expert zal afhankelijk van het probleem een passende oplossing realiseren. Dit kan een definitieve oplossing zijn, zoals bijvoorbeeld het vervangen / terugplaatsen van pannen of deze vastmaken. Het is hierna echter altijd verstandig, direct een gratis dakinspectie in te plannen om eventuele schade, die niet direct kon worden waargenomen, tijdig te signaleren en eventueel op te lossen!

Het kan ook zo zijn dat de schade dusdanig is dat het niet mogelijk is door weer en wind een definitieve oplossing te bieden. Denk hierbij dat bijvoorbeeld een heel dakdeel of een dakkoepel is weggewaaid. In zo'n geval wordt gekozen voor een tijdelijke oplossing. Dit is afhankelijk van de situatie (weersomstandigheden) en de omvang van de schade. Deze tijdelijke noodreparatie houdt bijvoorbeeld in dat er een zeil wordt toegepast. In overleg met u, voeren wij later een grondige dakinspectie uit. Hierbij maken we de exacte schade inzichtelijk. Zodat u, dit ook eventueel kunt opnemen met uw verzekeraar. In overleg met u, wordt later een definitieve oplossing toegepast.  


Dakinspectie noodreparatie 

Noodreparaties kunnen op meerdere plekken op uw dak voorkomen. 

 • Dakpannen en dakleer (plat dak)
 • Nokvorsten en kantpannen
 • Dakgoten 
 • Schoorsteen
 • Houtwerk/zinkwerk
 • Loodwerk
 • Pannendak

VCA dakdekker
Gecertificeerde dakdekker
Google reviews
Dakinspectie plat dak laten uitvoeren door Daktechniek Smit
Dakinspectie plat-dak bitumen

Noodreparaties

Daktechniek Smit biedt een uniek concept op het gebied van noodreparaties. Onze noodreparatieservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Zo kunnen wij noodreparaties op ieder moment van het jaar oplossen. Onze specialisten zijn snel inzetbaar door heel Nederland en binnen 2 uur op locatie! Zo zorgen wij ervoor dat eventuele gevolgschade zoveel mogelijk wordt beperkt! Daktechniek Smit voert noodreparaties uit aan zowel hellende als platte daken!

Noodreparatie hellend dak

Het betreden van een helle dak is normaal gesproken al gevaarlijk. Maar zeker bij noodweer, is het betreden van een hellend dak levensgevaarlijk. Wij adviseren u dan ook om in geen geval zelf het dak op te gaan! De dakpannen zijn door de regen nat en daardoor uiterst glad, in combinatie met de sterke wind is dit levensgevaarlijk!

Onze experts zijn VCA-gecertificeerd en beschikken over de juiste materialen om uw dak veilig te betreden, inspecteren en te repareren. 

Wij staan 24/7 paraat om uw dak te herstellen, zodat u binnen droog blijft. Bent u niet zeker of u een lekkage heeft, maar heeft u een vermoeden door binnen vochtplekken te zien? Wacht niet langer en neem direct contact op!

Noodreparatie plat dak

Met een plat dak gebeurd niks bij storm dacht u misschien. Nou, dat is niet helemaal waar. Ook aan uw platte dak kan schade ontstaan bij storm. Denk hierbij aan het loskomen / wegwaaien van dakbekleding. Wanneer de beschermlaag weg is, zal het water zich een weg naar beneden banen. Maar ook vallende takken of rondvliegende tuinstoelen kunnen schade veroorzaken, aan uw platte dak. Ook voor noodreparaties aan uw platte dak bent u bij Daktechniek Smit aan het juiste adres. Neem bij twijfel contact op en wij adviseren u ook bij platte daken, nooit zelf het dak op te gaan, zeker niet bij storm!

Door het tijdig contact opnemen voorkomt of beperkt u ongewenste schade aan uw dak en portemonnee. Het kan zijn dat het door het noodweer drukker is dan normaal. Aarzel daarom niet om telefonisch of via Whatsapp contact op te nemen met onze professionals.

Gratis! Dakinspectie noodreparatie aanvragen!

 • Professionele dakdekker
 • Gratis dakinspectie
 • Wij vinden betrouwbaarheid belangrijk, daarom overleggen we eerst wat er moet gebeuren.
 • Foto's van huidige situatie op het dak.
 • Dakpannen in alle soorten, maten, kleuren en vormen leverbaar. 
 • Gratis! professioneel advies.