Wij zijn Daktechniek Smit

  • Wij rekenen geen voorrijkosten
  • Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte
  • Garantie tot wel 15 jaar
  • Meer dan 9 jaar ervaring als vakman onder 1 dak
Neem contact op085 060 3520

gecertificeerd dakdekker      

Over Daktechniek Smit

Wij zijn een familiebedrijf dat al generaties lang vakmanschap en expertise levert op het gebied van dakbedekking.

Onze missie is om onze klanten de hoogste kwaliteit en service te bieden. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een veilig en goed functionerend dak te hebben en daarom staan wij altijd klaar om onze klanten te helpen bij al hun dak gerelateerde vragen en problemen.

Bij Daktechniek Smit zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van alle soorten daken. Of het nu gaat om een plat dak, een schuin dak, een pannendak of een dak met bitumen, wij hebben de kennis en ervaring om het werk snel en professioneel uit te voeren.

Gratis dakinspectie085 060 3520

Dakdekkers van generatie op generatie

Bij Daktechniek Smit werken we vanuit ons hart. Het beroep dakdekker, zit al generatie op generatie in de familie. Het is zo van vader op zoon overgegaan. Mijn opa had samen met mijn vader recentelijk nog een dakdekkersbedrijf.

Ons team van ervaren dakdekkers is altijd up-to-date met de nieuwste technieken en materialen om zo de best mogelijke oplossing voor uw dak te vinden. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat uw dak bestand is tegen alle weersomstandigheden en er jarenlang mooi blijft uitzien.

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie op te bouwen met onze klanten en daarom luisteren wij altijd goed naar hun wensen en behoeften. Door onze klanten te betrekken bij het proces, zorgen wij ervoor dat zij tevreden zijn met het eindresultaat.

Persoonlijk heb ik gewerkt bij diverse dakdekkersbedrijven en kan ik mezelf na meer dan 9 jaar werkervaring wel omschrijven als ‘dakspecialist’. Alles om ons familievakmanschap toch nog voort te zetten.

Zoals eerder al even aangestipt staat Daktechniek Smit voor betrouwbaarheid. Daarnaast garanderen wij een eerlijke prijs. Dat begint al bij de gratis dakinspectie! Wij inspecteren hierbij geheel kosteloos uw dak. Treffen wij wat aan? Dan maken wij altijd foto’s. Deze foto’s nemen wij zoveel als mogelijk is, uit een hoek met een referentiepunt. Een referentiepunt uit de omgeving. De tuin van de overburen erbij op, bijvoorbeeld. Zo weet u zeker dat het om uw dak gaat.

Dak laten inspecteren

Wanneer wij uw dak geïnspecteerd hebben en er is niks aan de hand? Dan brengen wij geen kosten in rekening! Hebben we toch schade, rot of iets anders aangetroffen? Dan overleggen we hiervan meteen het beeldmateriaal. Daarbij maken we een offerte, wat het kost om te herstellen. U bent dan nog tot niks verplicht. Ook wanneer u, ervoor kiest om het niet te laten herstellen brengen wij geen kosten in rekening voor de dakinspectie, deze blijft altijd kosteloos!

Om onze betrouwbaarheid meer en meer te kunnen garanderen aan onze klanten vragen wij onze klanten na gebruik gemaakt te hebben van onze dienstverlening, altijd om een review te plaatsen. Door het plaatsen van een review helpt u andere klanten bij het kiezen van de juiste dakdekker. We lezen heel erg graag hoe tevreden u bent met uw nieuwgeplaatste dakkoepel, gerenoveerde schoorsteen of vervangen dakgoot. Maar ook staan wij graag open voor aandachtspunten. Wij streven natuurlijk naar 100% tevreden klanten.

Daktechniek smit: Een betrouwbare dakdekker

Desondanks kan er natuurlijk altijd iets tussendoor glippen (wij zijn ook maar mensen) dan horen wij dat ook graag. Daktechniek Smit staat open voor feedback en wil zich continu blijven verbeteren. Heeft u een klacht? Neem contact met ons op, onze support is tijdens kantooruren bereikbaar en we staan u graag te woord! Daktechniek Smit streeft er naar om klachten binnen één werkweek af te handelen.

Nog geen ervaring met Daktechniek Smit? Vraag direct een gratis dakinspectie aan en maak kennis met één van onze vakmannen. Nog niet overtuigd? Lees de ervaringen van anderen hieronder!

Kortom Daktechniek Smit, een betrouwbare dakdekker, actief door heel Nederland. Inspectie van uw dak is atlijd geheel gratis. Voor het uitvoeren van reparaties, altijd eerst een kostenoverzicht! Deze is geheel vrijblijvend! We leveren altijd bewijsmateriaal aan doormiddel van foto’s met een referentiepunt uit de omgeving. Zo bent u altijd zeker dat het om uw dak gaat. Daktechniek Smit betrouwbaarheid en eerlijkheid, hoog in het vaandel! Kom direct in contact!

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 5 / 5 op Google en Trustpilot


“Nieuw pannendak laten leggen door Daktechniek Smit. Kundig advies gekregen van Welsey! Bedankt voor de service!”


Chris van den Heuvel


“Enorm blij om te zeggen dat de lekkage verholpen is. Lood netjes vervangen, voegen weer mooi en ook de topplaat ziet er strak uit!”


E. Terpstra


“Direct professionele reactie. Heel erg tevreden over de snelheid, service en vriendelijkheid van het bedrijf!”


Rowan Horsten


“Wij zijn super goed geholpen door de heren van Daktechniek Smit. Netjes gewerkt en alles is vakkundig opgeruimd.”


Peter Van kruijsbergen