Zinken deklijsten monteren | Schutting, dakkapel en overkapping
zinken deklijsten platte dak

Zinken deklijsten voor uw schutting, dakkapel en overkapping

Bescherm en detaileer uw woning met zinken deklijsten

24/7 Support

Voor calamiteiten 24/7 bereikbaar en binnen 2 uur op locatie!

24/7 bereikbaar voor calamiteiten met uw dak. Wij zijn binnen 2 uur inzetbaar door heel Nederland voor noodreparaties aan uw dak.

8 Jaar kennis

Meer dan 9 jaar ervaring als vakman onder één dak!

Met meer dan 9 jaar vakmanschap is geen enkele uitdaging te groot! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in daktechniek.

Op al onze leveringen en diensten garantie tot wel 15 Jaar !

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en geven garantie tot wel 15 jaar! Op al onze diensten en leveringen.
zinken deklijsten platte dak
Zinken deklijst aanbouw

Zinken deklijsten, dé afwerking van uw woning

Zinken deklijsten zijn dé afwerking van uw woning. De zinken deklijsten zijn op verschillende plekken op het dak toe te passen. Denk hierbij aan de dakkapel, schutting, aanbouw en zelfs op uw overkapping. Al met al, de kers op de taart van waarschijnlijk uw meest kostbare bezit. De zinken lijsten geven een moderne uitstraling aan uw woning. Ook is er nog de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende types van de zinken deklijsten. Meer te weten komen over de deklijsten? Ik neem u op deze pagina mee over alle mogelijkheden omtrent zinken deklijsten. Liever direct vrijblijvend contact?

Deklijsten zonder kraal en met kraal
Verschillende soorten deklijsten

Zinken deklijsten monteren

Zinken deklijsten monteren is een vak apart. Laat dit daarom ook altijd over aan een vakman. Bij Daktechniek Smit zijn zinkwerkzaamheden dagelijkse kost. Op zoek naar een bedrijf voor het monteren van uw zinken deklijsten op elke gewenste locatie op het dak? Wij komen de daklijsten professioneel op maat installeren! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de deklijsten. Kom direct in contact voor een advies op maat.

Verschillende soorten deklijsten  

Op de markt zijn twee verschillende soorten deklijsten te verkrijgen, welke weer in diverse varianten beschikbaar zijn. Hieronder leggen we de verschillen tussen de deklijsten uit. De deklijsten zijn ook in alle verschillende vormen en maten te bestellen.

Zinken deklijst zonder kraal monteren

Wat bedoelen we met een zinken deklijst zonder kraal?  Zoals u hier links op de afbeelding kan zien is er een rondje aan het begin/einde van de deklijst te zien. U heeft de mogelijkheid om een deklijst met kraal of zonder kraal te laten monteren.

Zinken deklijst met kraal monteren

De zinken deklijsten zijn het puntje op de 'i' van uw woning. Een mooie kraal kan hier dan ook niet aan ontbreken. De zinken lijsten zijn in alle verschillende kleuren te verkrijgen en door ons te monteren. Kom direct in contact voor meer informatie of een advies op maat.

Zinken deklijsten dakkapel;
Zinken deklijst dakkapel

Voordelen zinken deklijsten

  • Gedetailleerde afwerking;
  • Behoud zijn kleur;
  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Beschermende functie.

Zinken deklijsten dakkapel

Zinken deklijsten laten plaatsen op uw dakkapel? Daktechniek Smit doet dit graag voor u. De zinken deklijsten zijn een mooie toevoeging aan uw dakkapel. Het geeft een heel gedetailleerd gevoel aan uw woning. Is uw dakkapel aan een renovatie toe?

Wij kunnen het lood en de dakbedekking van uw dakkapel voor u renoveren, zodat uw dakkapel, weer jaren tegen alle weersomstandigheden beschermt is. Kom direct in contact voor een gratis dakinspectie om uw deklijsten te realiseren.

Zinken deklijsten aanbrengen

  • Professionele dakdekker
  • Gratis dakinspectie
  • Wij vinden betrouwbaarheid belangrijk, daarom overleggen we eerst wat er moet gebeuren.
  • Foto's van huidige situatie op het dak.
  • Dakpannen in alle soorten, maten, kleuren en vormen leverbaar. 
  • Gratis! professioneel advies.